Thursday, June 8, 2017

Mantolamanın Yöntemleri

bir konut termal izolasyonu (ya da ısı yalıtımı) önemli ölçüde dış ile ısı alışverişini azaltan bir sistemdir. Uygun yalıtım ile kışın binaların içinde ısıyı tutabilir ve yaz aylarında girmesini ısıyı engeller. dışarıya bir ev dağıtır Tüm enerjili ısıtma sistemi tarafından sağlanmalıdır ve bir evde kötü ısıtmak için çok ucuz izole neden mantolamalı ev çok düşük işletme maliyeti varken o, bu.
Modern inşaat teknolojileri faturaları maliyetlerini sıfırlamak için ulaşabilir ısı yalıtımı optimum derecede konut inşa sağlar. Ekonomik açıdan ek olarak, mantolamalı ev sahipliği yüksek refah sağladığını unutmamak gerekir. Aslında insan vücut nem ve hava sıcaklığının belli koşullar altında rahatlık algılar ve ısı transfer etmek etrafında olan soğuk bölgeleri, etkilenir.

Bu bir konut kalitesi 19 ° ve 21 ° C arasındaki bir sıcaklık temin gerektiği anlamına gelir,% 40 ve% 65 ve soğuk parça (duvarlar, depo, pencereler, sütunlar) yokluğu arasında nispi nem olacaktır. kötü inşa edilmiş bir evde yaşayan, hatta 24 ° ısıtma ayarı, bu olabilir, soğuk hissi yaşayabilirsiniz. Mantolama yüksek hava sıcaklığına rağmen, vücut ısısını kaybeder çünkü bu olurduvarlar, pencereler ve soğuk dışarıya bütün unsurlara havale edilmesi. Yaklaşık 20 ° 'de duvar, duvar, tavan, zemin, pencere sıcaklığını muhafaza ederken iyi izole edilmiş bir evde, optimum konfor ulaşmak mümkün değildir.




Aynı mantık bir ev kötü hızla inşa yüksek sıcaklıklar ve düşük konfor ulaşmak sırasında yaz sezonu için özellikle bölgemizde, yapılmalıdır. Daha düşük enerji tüketimi küçükler dahil beri ekonomik olarak uygun olmasının yanı sıra, aynı zamanda, çevre üzerinde olumlu bir etkisi vardır, çünkü ısı yalıtımı da geleceğimiz için iyi bir yatırımdır atmosfere kirletici emisyonlar. polistiren, poliüretan, ağaç elyaf paneller, kaya, cam, mantar panoları ya da başka doğal ya da sentetik malzemeler: İnşaat termal birçok şekillerde ve farklı malzemelerin kullanılması ile izole edilebilir. Her malzeme kendi özellikleri ve güçlü ve zayıf yönleri vardır, ama iyi yalıtımı için hiçbir kural vardır:

1. Etkili bir duvar, çatı ve toprak veya garaj kat izole;
2. Mantolama malzemelerini (termal köprüler) tüm soğuk noktalar silme;
3. Hava sızdırmazlığını (taslak yokluğu) temin etmek;
4. Uygun pencere takmak.

1 comment: