Saturday, April 18, 2015

Yalıtm Ürünlerinin Yangına Karşı Koruması

Bazı insanlar yangın durumunda sakinlerine polistiren riskleri ile ısı yalıtım kompozit sistemi önemli ölçüde arttığını iddia. Bu iddia, dış yalıtım rol oynadı yanan evlerin, muhteşem görüntüleri ile çeşitli televizyon programlarında desteklenmiştir.

Daha ayrıntılı yangın riski konusunda bir analiz, yangın uzmanları mantolama farklı bir sonuca. Konut yaklaşık yüzde 80 - Orada 180,000 yangınları Almanya'da her yıl yaklaşık. Bununla Yangınların çoğu elektrik tesisatında arıza veya sigara ya da mum tasarruf nedeniyle hatalı elektrik aletleri evin içinde konut binalarda meydana gelir. Birincisi, mobilya mantolama ve iç alev. Yaklaşık sonraki 10 ila 15 dakika dumanı dağılır ve pencere camlarında yok. yanmamış gazlar piroliz kısa oksijenden sonra, alev dışarı akmasına ve pencere yukarı önünde bir meşale gibi mantolama yanmaya. İki ya da üç dakika sonra, bir sonraki daha yüksek yükseklik nen pencereler tahrip ve sonraki kata yangın hareket eder.



Bu dış duvar yalıtımlı olup olmadığını bu şekilde gelirlerinin tamamen mantolama bağımsız, yangın, tipik bir derstir. polistiren yalıtım sistemi duruma bağlı olarak ısı yakmak için başlamak olabilir - ama yangın yakalar kadar genellikle yirmi otuz dakika sürer. Materyal erir önce. Ateşe bir sıvalı veya panelli dış yalıtım, zordur. Bir yangın mantolama bir binanın dışından uygulanır ise, genellikle de yangın muhtemelen mevcut tedarik yakmak için termal bariyer kaplama başlar patladı daha içeriye pencereden hızlı hareket durumdur.

Uzayda yayılan yangın oranı iç yangın yüküne esas bağlıdır. Bu mobilya ve halılar gibi, yanıcı malzemenin, merdiven mantolamanın boşlukları tespit edilir. sakinleri için büyük tehlike dumanı ilk bu, bir. Bu ölümcül olabilir duman zehirlenmesinden birkaç dakika içinde kurşun. Onlar çok duman teneffüs önce sakinleri hızla yanan evi terk çok önemlidir. Ancak, yalıtım, itfaiye için diğer sorunlar önce itfaiye yanan.

Mineral elyaf panoları polistiren bir yanıcı olmayan, ama biraz daha pahalı bir alternatif vardır. Schaumkunst- malzemeler, döşemeli mobilya ve yatak ve dış yalıtım mantolamada biçiminde olmayan duvar işlendiğinde çok daha fazla olan bir yangın durumunda bulunmaktadır. Yangın güvenliği gelen ev aksesuarları, halı, pencere ve çatı ahşap sandalyeler başlıklar - makul - onlar yangın durumunda bir sorun haline rağmen, tolere.

1 comment:

  1. Yalıtım ürünlerinin yangına karşı dayanıklı olması gerçekten çok önemli.

    ReplyDelete